Laat hier uw bericht achter.

Wij hopen u zo spoedig mogelijk te bedienen.

10 Hudsonweg
Goes, ZE, 4462 HB
Netherlands

+31-(0)625220721

informatie over ISM

Procesverbetering

Industrie service mol (ISM) is het adres voor al uw technische vraagstukken. Wij zoeken graag naar innovatieve en effectieve oplossingen. Kern activiteiten: engineering, procesverbetering en machinebouw.


Procesverbetering

Morspunten, valhoogtes en overgangen zijn kritische punten waar vaak veel winst te behalen valt in uw proces. Industrie Service Mol heeft ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van praktische oplossingen hiervoor. Wij zijn flexibel en kunnen grote en kleine projecten aannemen, in samenwerking met lokale partners, in eigen beheer of op basis van onderaanneming. Van voorbereiding tot nazorg kunt u erop rekenen dat wij oog houden voor uw proces.

Het plaatsen van een nieuwe machine of het verhuizen van een bestaande lijn is een complexe operatie. Wij verzorgen, samen met betrouwbare partners, industriële verhuizingen op een veilige en effectieve wijze, waarbij de verstoring van uw productieproces tot het minimum wordt beperkt wij demonteren, monteren en installeren uw machinepark of constructie op locatie. Onderhoud verzorgen wij in overleg bij Industrie Service Mol of op uw eigen locatie.