Laat hier uw bericht achter.

Wij hopen u zo spoedig mogelijk te bedienen.

10 Hudsonweg
Goes, ZE, 4462 HB
Netherlands

+31-(0)625220721

informatie over ISM

Nieuws

22 juli 2019

Filteren proceswater

Weer een mooi project opgeleverd! In dit project zijn een zeefband, asloze transportschroef en een persschroef geleverd om het proceswater te filteren. De gefilterde deeltjes worden door de zeefband afgevoerd waarna het overtollige water er uitgeperst wordt. De deeltjes worden afgevoerd met de asloze transportschroef.

11 februari 2019

Nieuwe HSB-lijnen

De productie is gestart, twee mooie HSB-lijnen voor VKP.

De nieuwe HSB-lijnen zijn geschikt voor het maken van wand en dak elementen. Om de elementen eenvoudig om te draaien wordt gebruikt gemaakt van kanteltafels.


30 november 2018

Opendag ISM

Op vrijdag 30 november hielden we bij ISM een feestelijke open dag waarbij relaties de mogelijkheid kregen voor een kijkje achter de schermen. De dag werd druk bezocht, waarvoor wij onze relaties hartelijk danken!


Productielijn+1.jpeg

5 september 2018

Opdracht houtskeletbouw tafels

Mooie opdracht binnen voor het realiseren van 3 rijen tafels circa 30 meter lang. De tafels worden gebruikt om eenvoudig houtskeletbouw elementen te produceren. Op iedere rij worden specifieke werkzaamheden uitgevoerd. Na afronden van de werkzaamheden kunnen de elementen eenvoudig verder gerold worden naar de volgende tafels waar de elementen verder afgewerkt worden.


16 april 2018

Oplevering Bedrijfspand ISM

Wij zijn verhuist! Vanaf heden kunnen wij u verwelkomen in ons nieuwe bedrijfspand aan de Hudsonweg in Goes. Alleen nog het straatwerk erin en we kunnen van start!


 

28 februari 2018

Nieuwbouw Bedrijfspand ISM Fase 2

De nieuwbouw vordert gestadig en we staan niet stil! Binnen werken we de laatste puntjes af en zodra het wat warmer wordt gaan we buiten aan de slag.


 

19 september 2017

Nieuwbouw Bedrijfspand ISM

De eerste werkzaamheden zijn een feit!!
ISM gaat verhuizen. Wij houden u hier op de hoogte van de werkzaamheden rondom de nieuwbouw.


LiggendBreed.jpg

3 maart 2017

Stadsbrouwerij Middelburg

Voor Stadsbrouwerij Middelburg hebben wij divers RVS leidingwerk aan mogen leggen t.b.v. van de nieuwe installatie.

Bekijk het project