Laat hier uw bericht achter.

Wij hopen u zo spoedig mogelijk te bedienen.

1 Bosseweg
's-Heer Abtskerke, ZE, 4444 RP
Netherlands

+31-(0)625220721

informatie over ISM

Home

ISM Industrie Service Mol is uw adres voor engineering, procesverbetering, machinebouw en constructiewerk in Zeeland.

 

 

Sterk in metaal  |  scherp op proces

Haalt u alles uit uw productielijn(en)? Bij Industrie Service Mol denken wij dat het altijd beter kan. Een productielijn wordt immers ontworpen om industriƫle processen in het algemeen te automatiseren. Maar algemeen is niet per se op maat voor uw bedrijf, uw product en uw klanten. Dat kan dus meestal beter, en slimmer. Wij ontwerpen en optimaliseren productielijnen met het oog op een efficiƫnter productieproces: meer resultaat en minder verlies.

Wij ontwerpen degelijke en praktische oplossingen, gebaseerd op kennis van de sector en met name de veeleisende food sector. Met een scherp oog voor detail en een kritische, open houding naar u als opdrachtgever verzorgen wij indien gewenst het gehele project: van ontwerp tot technische realisatie, van verhuizing tot onderhoud. Zelfs al komt u naar ons voor een enkel machineonderdeel; u investeert in een product, u boekt winst in uw proces.

 

 

De productie is gestart, twee mooie HSB-lijnen voor VKP.

De HSB-lijnen zijn geschikt voor het maken van wand en dak elementen. Om de elementen eenvoudig om te draaien wordt gebruikt gemaakt van kanteltafels.

11 februari 2019

Open dag ISM

Op vrijdag 30 november hielden we bij ISM een feestelijke open dag waarbij relaties de mogelijkheid kregen voor een kijkje achter de schermen. De dag werd druk bezocht waarvoor wij onze relaties hartelijk danken!

13 december 2018   |  bekijk de beelden

f6b67c25-a4ce-496e-8cda-d48a3efd280d-original.jpeg

Productielijn houtskeletbouw elementen

Opdracht ontvangen van MooiZEN B.V. voor het realiseren van 3 rijen werktafels voor houtskeletbouw elementen circa 30 meter lang.

5 september 2018   |  bekijk dit project

Productielijn 1.JPG