Laat hier uw bericht achter.

Wij hopen u zo spoedig mogelijk te bedienen.

10 Hudsonweg
Goes, ZE, 4462 HB
Netherlands

+31-(0)625220721

informatie over ISM

Engineering

Industrie service mol (ISM) is het adres voor al uw technische vraagstukken. Wij zoeken graag naar innovatieve en effectieve oplossingen. Kern activiteiten: engineering, procesverbetering en machinebouw.


engineering

Zoekt u een oplossing voor iets wat anders moet, maar u weet zelf nog niet hoe en wat? Wij denken graag met u mee! Industrie Service Mol heeft alles in huis om oplossingen op maat voor u te bedenken en te engineeren. Van complexe machines tot eenvoudige machinedelen, van complete productielijnen tot deelsystemen. Wij kunnen nieuwe opstellingen ontwerpen maar denken ook graag mee over alternatieven voor bestaande situaties.

Voor het uitwerken van onze ontwerpen beschikken wij over de 3D ontwerpsoftware 'SOLIDWORKS'. Hiermee kunnen wij u onze ontwerpen driedimensionaal presenteren. Dit geeft u direct een goed overzicht van het ontwerp, de eigenschappen en dimensies, en het eindresultaat in de praktijk. Tijdens het ontwerpproces zoeken we regelmatig het overleg met u, om het ontwerp samen op uw wensen af te stemmen. Van ontwerp tot realisatie, wij betrekken u in elke fase.